Projects

CREATIVE

CREATIEF SOLLICITEREN

 

Solliciteren wordt steeds lastiger. Hoe val je op en zorg je dat jij jezelf onderscheid van anderen. Welke punten mogen niet ontbreken en wat kan je beter weglaten.

 

Naast de standaard zaken die weleens over het hoofd worden gezien, zijn er een tal andere zaken waarmee jij jezelf kan onderscheiden van de rest. Hoe laat jij jouw sterke punten naar voren komen en buig jij jouw zwakke punten om? Waar letten bedrijven en recruiters nu precies op?

Curriculum Vitae is een belangrijk onderdeel van jouw sollicitatie, maar hoe laat jij jouw CV opvallen? Wij helpen jou graag met het opstellen van een Creative CV. Wij helpen jou graag aan jouw droombaan!

Ze hebben jou uitgenodigd! Nu begint het echte werk pas. Wat komt er kijken bij het gesprek zelf en hoe kan jij je het beste voorbereiden? Wij assisteren jou en leren jou skills die jij kunt inzetten heel jouw carriére.

BLUE PRINT

 

Alles in het leven begint met een visie. De vraag is hoe een visie verandert in realiteit. Een visie of doel moet worden uitgewerkt en gecalculeerd. Pas dan kan het veranderen in realiteit.

 

Onderweg kom je obstakels tegen en een duidelijk strategie zorgt dat je kan anticiperen en jezelf op koers houden. Een Blue Print helpt jou mentaal en is een houvast onderweg richting jouw visie.

Zakelijk of privé, iedereen moet werken met een Blue Print. Hoe kan je aankomen op jouw eindbestemming als je de weg niet weet? Jij moet een strategie hebben om jouw doelen te bereiken...

Een planning zorgt voor duidelijkheid. Het kent vele dimensies en daar assisteren wij jou graag mee. Van het bepalen van een visie, strategie tot aan jouw eindbestemming. Een route richting succes...

CREATIVE SALES

 

Creative Sales begint door te stoppen met verkopen. Klinkt raar, maar het is echt waar. Een Creative verkoopt niet, maar laat consumenten kopen.

 

Sales starts with you! Het begint allemaal met jou als Creative. Alles start in jouw hoofd en wij helpen jou graag richting de juiste mindset. Hoe gaat een echte Creative aan de slag en hoe laat je consumenten kopen in plaats van te verkopen.

Het begint met interne factoren als mindset en manier van handelen in verschillende situaties. Standaard verkooppraatjes en houding werkt gewoon niet meer. Wij leren jou hoe het anders moet.

Een heel belangrijk onderdeel waar velen niet bij stilstaan is Body Language. Ook hier gaat het om interne maar ook externe factoren.

CONTACT US

Door heel Nederland!

Lekker flexibel...

Whatsapp

+31(0)6-455 1234 2

SHARE US

Twitter

Facebook

Google +

INTREPID BRAINS

Als Creative Agency houden wij ons bezig met onderscheiden op het gebied van Creative Marketing, Behavioural Science en Culture. Wij werken volgens een geheel zelf ontwikkelde formule.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.